Specialtransporter

Lindebergs Specialtransporter

Dags att flytta eller transportera tunga objekt som kräver specialtransport? Specialtransporter Lindebergs Spedition erbjuder dig smidiga, snabba och prisvärda transportlösningar anpassade efter dina behov. Specialtransporter Lindebergs Spedition ordnar även transporter utomlands, oversize cargo och projekttransporter, vi hittar helt enkelt speciallösningar för att uppnå alla dina önskemål.

 

Verksamhet

Specialtransporter Lindebergs Spedition utför huvudsakligen transporter i Sverige och runt om i hela Europa. Vår personal har lång erfarenhet och är specialister på tungtransport. Eftersom Specialtransporter Lindebergs löser transporter utefter kundens behov och önskan så kan du som kund känna dig extra trygg och säker att objekten kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vår policy är att kunden alltid står i centrum.

 

Olika certifieringar

Att vara chaufför är en sak, men att vara en skicklig och sakkunnig chaufför som utför arbete av högsta klass är en helt annan sak. Specialtransporter Lindebergs Spedition har endast personal som är välutbildad och sakkunnig, för bästa resultat. Vi är kvalitetscertifierade och miljöcertifierade sedan 1995 och har även ett verksamhetssystem där vi internt har flertal säkerhetsrelaterade instruktioner som innebär att man ska leva upp till samtliga högt ställda krav inom säkerhet, hälsa miljö och kvalitet. Samtliga av dessa områden är något Specialtransporter Lindebergs Spedition har med i policyn för verksamheten.

 

Beställ dina tjänster hos Specialtransporter Lindebergs Spedition

Hos oss prioriterar vi såklart dig som kund allra högst. Vi kvalitetssäkrar och garanterar dig att leverera objekten i rätt tid, i rätt skick till rätt pris. Specialtransporter Lindebergs Spedition ger dig ett fast pris innan transporteringen påbörjas så du slipper otäcka översökningarna där priset på transporten dragit iväg. Du behöver helt enkelt inte oroa dig för varken långa väntetider, skador på objekten eller priset. Hos oss kan du genomföra trygga och säkra förflyttningar och transporter på ett enkelt sätt. Kontakta gärna oss för mer information om körningar, priser etc.