Beglast lastbilar

Nordens bredaste utbud av nya och begagnade lastbilar, reservdelar och demontering hittar du bland Nordströms Beglast lastbilar. Vår gigantiska fordonspark hittar du utanför Kristianstad i Skåne, här erbjuder Beglast lastbilar, maskiner och produkter på en yta på 100,000 kvadratmeter.

Välj reservdelar för miljön

Vi satsar stenhårt på att återvinna, demontera och renovera. Beglast vill kunna erbjuda lastbilar och andra tunga maskiner som är renoverade med begagnade reservdelar för att underlätta för miljön. Vi vill på alla möjliga sätt försöka dra ner på all negativ påverkan på miljön. Sedan många år tillbaka har vi varit ett miljöcertifierat företag, vilket vi är oerhört stolta över.

Många olika varianter

I Beglasts stora fordonspark hittar du både nya och begagnade lastbilar. Du hittar även ett stort utbud av reservdelar så som glas, däck, stolar etc. Reservdelarna i vår försäljning är både gamla och nya, urvalet är mycket stort. I och med vår stora fordonspark kan vi ha ett stort utbud av det mesta gällande reservdelar så att du som kund inte behöver vänta eller tänka om.

Varumärke av kvalitét

Hos Beglast kan du köpa lastbilar främst från märkena Volvo och Scania. De två giganterna på marknaden. Vår logotyp finns även med på Berglasts alla lastbilar, ett kvitto på att du köpt högsta kvalitét. Du kan med andra ord lita på oss i alla väder, vi står för högsta klass inom både service och kunskap.

Berglast specialanpassar dina lastbilar

Vår kunniga och serviceinriktade personal gör allt för att uppfylla dina önskemål och behov. Beglast vill erbjuda dig specialanpassade lastbilar, nya som begagnade, stora som små. För oss är det viktigaste att du som kund är 100% nöjd med ditt köp. Har du minsta lilla fundering eller fråga kring Nordströms Beglast är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Det går också att läsa mer om oss på vår hemsida: www.beglast.com